service net

Specialist in schoonmaken

Service net bouwde een ijzersterke reputatie uit in traditioneel schoonmaken en industrieel reinigen. Door een sterke focus op kwaliteit is service net vandaag een vertrouwenspartner voor veel grote en kleine organisaties in België en Nederland.

 

Onze diensten 

schoonmaak
>

schoonmaken

Service net staat in voor het schoonmaken en reinigen van kantoren, voedselverwerkende bedrijven, industriële werkplaatsen en productielijnen, cleanrooms en labo’s. Flexibel, gepersonaliseerd en tot in het kleinste detail.

facilitaire diensten
>

facilitaire diensten

Service net heeft met service support een afdeling gespecialiseerd in facilitaire diensten voor bedrijven en organisaties. Wij helpen u graag via onze klusjesdienst met het organiseren en uitvoeren van logistieke en onderhoudstaken.

ruitenwasserij
>

ruitenwasserij

Voor onze support afdeling is geen enkel raam te moeilijk, te hoog of te groot. Wij beschikken over speciaal opgeleide ramenwassers en alle nodige machines en materialen voor een glashelder resultaat.

Sectoren

Openstaande vacatures


Industriële Schoonmaker

De schoonmaker is verantwoordelijk voor en bevoegd tot het veilig en juist uitvoeren van de schoonmaak- en onderhoudswerken bij de klanten adhv instructies en voorschriften.

lees meer

ITZU dienstengroep

Service net maakt deel uit van de ITZU dienstengroep, een cluster van sterke partners in people business. IT’S YOU die telt.

 

ITZU

 

 

Waarom kiezen voor service net?

Ontdek onze filosofie, troeven en unieke aanpak